torstai 4. toukokuuta 2017

Toukokuu

Heippahei taas ! Nytkö voi jo todeta ettei tää hääblogin kirjottaminen ollut oikein oma juttu? Oon kirjottanu tätä super huonosti! Seurailen hirveästi muiden hääblogeja, instagramista kaikkea hääjuttuja ja pinterest laulaa aina viimeistä päivää, mutta näitä omia juttuja oon huono suoltamaan ulos itestäni...
 No, mutta... Vappu on mennyt ja se tarkoittaa että meidän häät alkaa lähestymään !

 Paljon on tullut hääjuttuja kyllä tehtyä... Tänään vasta sovin vihkipapin kanssa aikaa tapaamiselle! Tietty ilta on nyt mennyt virsiä ja raamatun tekstejä etsiessä. Sekä vielä ne hitsin häämarssit, en halua mitään perinteistä, mutta pelkään samalla että kanttori ei hyväksy meidän valikoimia kappaleita... Toivottavasti meidän menee läpi tai joudutaan tekemään joku kompromissi.

 Kutsut ovat meillä jo lähteneet matkaan viimeviikon puolella, ilmoittautumisia on tullut jo muutamia toistaiseksi kukaan ei ole ilmoittanut että ei pääsisi paikalle, mikä on tietty mahtava juttu.
Muutama naispuolinen on kysellyt vielä tarkemmin pukeutumisjuttujaan, muutama meinannut laittaa valkoisen mekon päällensä. En ymmärrä missä kohtaa pitää mennä niin vikaan ettei häihin tultaessa ymmärrä, että se valkoinen on morsiamen väri jos ei muuta ole ilmoitettu ! Sekä tietty yksi "onko tää avecillinen kutsu"-kysely tullut. Ei ne etikettihommat kaikilla ole vaan hallussa...

 Näin iltaisin kotosalla yritän saada kaikkia pikkujuttuja tehtyä yksin. Muutama tunti meni tässä eräs ilta kun tein meidän nenäliinapaketit kirkkoon valmiiksi, oli pieni homma taitella ja laittaa tarra päälle tietty vielä kirjoitin sen tarran käsineen!
Tänään tein aikaisemmin illalla vielä osaksi vieraskirjaa lappusia, kunhan ne saan kunnolla valmiiksi vilautan niitä täälläkin.

  IMG_0894

Jos huomenna saisin vaikka hääkengille tehtyä pientä tuunausta, niin saisin ensi viikon sovitukseen valmiit kengät mukaan!

 Jotenkin kun ollaan miehen kanssa vähän menevämpää sorttia ei osata olla rauhassa ja paikoillaan vaan koko ajan on jotain uutta projektia menossa! Meidän perhe lisääntyi helmikuussa uudella jäsenellä ; pieni Cotton poikanen Väiski muutti meille

  IMG_1349


 Ja tällä hetkellä etsimme omaa kotia remontoitavaksi!  Ihan kun häissä ei olisi tällä hetkellä tarpeeksi mietittävää pitää olla koko ajan jotain menossa! Ja aivan kun tässä ei jo olisi, aloitin itse vielä opiskelun töiden ohella seuraavaksi pariksi vuodeksi! No, nuorena sitä jaksaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti